LEDEN - feng shui PŘÍBĚH

Milí přátelé,

máme pro vás 1. příběh z 12 dílné série podcastů PŘÍBĚHY, které jsou navázané na naše české feng shui obrazy. Jsme rádi, že vás v letošním roce můžeme obdarovat, a proto, pokud si chcete vyzkoušet působení našeho obrazu, můžete si jej ZDARMA stáhnout do mobilu a počítače jako tapety, případně je můžete sdílet s vašimi přáteli. V průběhu celého roku od nás každý měsíc dostáváte:

♥ ZDARMA TAPETA DO MOBILU A POČÍTAČE

Harmonizační obrázek, který na vás v průběhu měsíce působí a posiluje určitou životní oblast.

♥ ZDARMA PŘÍBĚH

Poslouchání příběhů rozvíjí v lidech intuici, empatii, představivost a obrazotvornost a podporuje harmonizaci dané životní oblasti. Nejdůležitější pro změnu a vývoj čehokoliv je právě obrazotvornost a proto s ní pracujeme i v našich online kurzech.

 

LEDEN - feng shui PŘÍBĚH jaro v tulipánově

 

 

Ema sedí s kamarádkou Terezou v cukrárně.

„Tak už nebuď smutná,“ konejší Tereza Emu. „V té práci Tě to přece stejně nebavilo a Tomáš není jediný chlap na světě.“

Ema pokrčí rameny „asi máš pravdu, já jen momentálně nevím co se sebou, a absolutně nevím, co chci. Nedávno jsem si to zkoušela dát na papír, ale mám pocit, že jsem zapomněla, kdo vlastně jsem. A možná jsem to nikdy nevěděla. Teď vím jen to, že už nechci dokola vyplňovat nekonečné formuláře, to je práce, která mě ubíjí.“

Tereza se dlouze podívala na Emu a pak se na ní usmála: “pojď, jedeme na malý výlet, potřebuješ si vyčistit hlavu.“

„Ale já nikam nemůžu, večer mi přijede sestra,“ namítla Ema.

„Neboj, nejedeme daleko,“ prohlásila Tereza kategoricky, je to autem jen 10 minut od centra.

„Páni, to jsem nečekala,“ řekla překvapeně Ema, když vystoupily z auta. „Fakt 10 minut od centra a je tady úplně jiný svět.“

Dívky se procházely nádhernou zahradou, a pak se na chvíli posadily v meditační kapli plné hvězd,  čichaly ke květinám, které byly všude jako pestrá záplava vůní a barev. Lidé tu byli přátelští a usměvaví a bylo na nich vidět, že je práce tady naplňuje. Ema nevěděla, čemu má věnovat pozornost – neuvěřitelným informacím na stromech poznání, vílám v zahradě nebo útulnému obchůdku, který nabízel spoustu dobrot vyrobených v tom čarovném místě.

„Jé, tam se také musíme podívat,“ řekla Tereza a ukazovala na ceduli se šipkou a nápisem Galerie. Obrazy byly plné barev a květin, stejně jako zahrada. Emu okamžitě zaujal tisk, který se jmenoval Jaro v Tulipánově.

Sotva ho donesla domů, našla mu místo, pověsila ho a pak si spokojeně sedla do křesla a dívala se na něj. Chvíli měla pocit, že se jí obraz rozostřil a ona byla vtahována někam dál, do prostoru, který nedokázala definovat. A přitom všem cítila jakousi zvláštní intenzivní radost. Večer šla spát s důvěrou, že všechno půjde dobrým směrem. Spala hluboce a klidně a ráno si dopřála dlouhou sprchu a báječnou snídani. Dnes bude krásný den, pomyslela si Ema a uvědomila si, že se usmívá.

Chodila po ulicích, které důvěrně znala, ale vnímala je úplně jinak, stejně jako lidi, které potkávala. Život je velký dar, pomyslela si najednou, a proto ho nemůžeme prožít v zaměstnání, které nás nenaplňuje, s lidmi, kteří s námi neladí a v místě, které není zdravé.  Znovu ji zaplavila vlna radosti a vděčnosti a Ema měla pocit, že se rozpomíná na něco, co je její součástí od nepaměti.

„Přijmeme prodavačku,“ hlásil nápis ve výloze a Ema cítila, jak ji to táhne dovnitř. Ema začala pracovat v květinářství, práce ji vtahovala čím dál více, vůbec nevadilo, že vystudovala úplně jiný obor.  Tohle ji opravdu bavilo, a tak se chtěla dozvídat víc a více a vypracovala se na znamenitou květinářku a její kytice a aranžmá se staly žádanými na ty nejprestižnější akce.

„To je neuvěřitelné, jak se tvůj život proměnil,“ řekla jednoho dne Tereza své kamarádce. Ema přikývla, „ano, sama bych před dvěma roky nevěřila, že se něco takového může stát. Ale ten obraz mi dal jasný impulz ke změně.“

A pokud ještě nemáte, STÁHNĚTE SI TAPETU "JARO V TULIPÁNOVĚ"