Blog

Naše DNA si žádá slovo. To je závěr výzkumu vědců (Dr.Gargajev a Dr.Poponin). Opakovaným vnášením určitých slov měníme svou DNA, mažeme původní buněčné vzpomínky a vytváříme nové. Nejsilněji na plasticitu naší DNA působí slova se silným citovým zabarvením (kladně nebo záporně). Máme každý den možnost volby – buďto vědomě pracovat na překódování a léčení buněčných vzpomínek, která nám nedovolují žít plnohodnotný život, nebo si můžeme zcela nevědomě, zato s pocitem oběti vytvářet další a další bloky, které budou naši cestu komplikovat.

Sami si tvoříme náš život skrze ta slova a pocity, kterým se otevíráme. To lidé v dávné minulosti věděli, a proto poslouchali příběhy, které léčily jejich buněčné vzpomínky. Vyzkoušejte si sílu slova ve svém vlastním životě a poslouchejte naše příběhy. ZMĚŇTE SVÉ BUNĚČNÉ VZPOMÍNKY. Každý měsíc po celý rok od nás zcela zdarma dostáváte příběh. Poslechněte si ho vícekrát, sdílejte ho s přáteli a šiřte ho dle svého uvážení. Tím posílíte morfické pole příběhu, čím silnější je energie příběhu, tím účinnější změny se dějí u jednotlivce i celku.

Dokážete si představit, co všechno můžeme změnit, když přestaneme věnovat pozornost negativním zprávám? Budeme-li místo toho přát druhým to dobré a jen to dobré budeme šířit dál?

A proto s vámi zde na našem blogu sdílíme jen a pouze pozitivní informace :-)

Máme zcela v rukou, pro co se rozhodneme – strach nebo lásku, smutek nebo radost, samotu nebo sdílení… Přejeme vám správnou volbu a báječný život.

01 podcasty_BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (1) 02 Co je u nas noveho_BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (2) 03 o feng shui s irenkou_BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (3)
04 zahrada pro radost BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (4) 05 úryvky z knih anastasie BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (5) my jsme slovane BLOG-Eshop-Tvorimesrdcem
07 vyzva 2021 BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (7) 08 zamiluj si sukni i ty_BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (8) 09 vyzva 2020 BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (9)
10 e BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (5) 11 na par minut BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (6) 12 BLOG_eshop tvorime srdcem_feng shui irena kovarova (6)