48 000 Kč pro Naší zahrádku

48000 pro Naší zahrádku

Díky vám jsme v loňském roce podpořili spolek Naše zahrádka

Krásný den milí přátelé, 

ten čas tak letí. Je tomu přesně rok, co jsme se zapojili do podpory spolku Naše zahrádka. Mnozí víte, že jsme všechny tři členkami tohoto spolku, který si dal za cíl z holého pole stvořit krásný zelený ráj, zdokonalovat životní prostor a tím i sebe.

Na podzim loňského roku jsme se spolkem spustili kampaň na hithit.cz. Záměrem bylo sehnat finanční prostředky na budoucí sad. Celý projekt by v tržních cenách vyšel na 1 500 000 Kč. Věděli jsme, že když seženeme 250 000 Kč, dokážeme díky svépomoci zajistit velkou část celého zamýšleného projektu. Kdo budete chtít, na celý záměr projektu se můžete podívat zde. 

 

 

Celospolečenská situace nás však zastavila a finanční prostředky se nepodařilo sehnat. Principem kampaní na hithit.cz je - pokud nedosáhnete cílové částky, všechny vybrané finanční prostředky se musí vrátit zpět dárcům. 

I přes to, že projekt podpořilo neuvěřitelných 82 lidí, cílové částky jsme nedosáhli. Proto finanční prostředky putovaly zpět dárcům. A my věděli, že jsme zase na začátku.

A tak jsme za Tvoříme srdcem přemýšlely, jak celou situaci uchopit. S Irenkou a Martinkou jsme se rozhodly, že z každého nákupu v říjnu a v listopadu 2020, pošleme finanční podporu na Naší zahrádku.

Díky vašim nákupům na našem eshopu jsme tak za dva měsíce vybrali krásných 19 500 Kč pro Naší zahrádku. Za což vám velice děkujeme. 

A přidali se k nám i další donátoři, jak z řad fyzických osob, tak firmy jako Smile art nebo Praži goup, kteří chtěli i přes neúspěch na hithit.cz projekt podpořit. Mohli jsme tak společně spolku předat celkovou částku 48 000 Kč.

 

A JAK SE S FINANČNÍMI PROSTŘEDKY NALOŽILO? 

Vybrané finanční prostředky pomohly dokončit studnu, kterou zahrádka potřebovala a řešila se od roku 2019. Původní informace, že je voda v 16 m se totiž při vrtání ukázala jako milná a na vodu se narazilo nakonec až v 52 m. A tak nezbylo na čerpadlo, které se díky sbírce mohlo letos na jaře instalovat. A zbytek si spolek šetří na budoucí rozvoj. 

Spolek Naše zahrádka je parta lidí, kteří si dali za cíl zdokonalovat životní prostor kolem sebe a inspirovat k tomu ostatní.

Líbí se vám, co tato parta nadšenců tvoří? Bavilo by vás podporovat neziskovou organizaci s trvalým pozitivním charakterem? Poslat kousek štěstí tam, kde to má smysl?

Přidejte se k donátorům, kteří pravidelnou drobnou částkou každý měsíc podporují rozvoj tohoto místa. Stačí kontaktovat předsedkyni spolku Naše zahrádka Alenu Kučerovou: 774 505 774, zahradanasezahradka@gmail.com, která vám pošle vše potřebné pro nastavení trvalého příkazu :-)

Děkujeme, že můžeme společně tvořit srdcem.

 

VIDEO, ŽE ŽIVOTA KOMUNITNÍ ZAHRADY NAŠE ZAHRÁDKA